Hebu Bvba staat voor bouwen
met vertrouwen
Lees meer

Interieurinrichting met de nodige ervaring

HEBU BVBA - Peer - Winkel -en interieur inrichting HEBU BVBA is na al die jaren uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor uw interieurinrichting in Peer en omgeving. Zowel particulieren als eigenaars van winkels en kantoren doen beroep op de knowhow van HEBU BVBA.

Doordat we veelzijdig zijn en veel ervaring hebben, kunnen bouwers en verbouwers bij ons terecht voor alle aspecten van hun interieurproject. Dat bespaart hen meteen de zoektocht naar verschillende aannemers voor elke job.

Interieurverbouwing

We worden veel gevraagd door benzinestations die een oude aangrenzende garage willen ombouwen tot een moderne shop. We doen een volledige verbouwing van winkels, zoals toonbanken, kasten en reksystemen plaatsen tot een volledige etalage bouwen of bureelmeubels op maat maken.

U kan bij ons ook terecht om alle soorten vloeren te leggen. De afbraakwerken nemen we er graag bij. HEBU BVBA focust niet alleen op totaalinrichting of grote projecten, maar ze komen ook langs voor de kleine aanpassingen in uw huis, winkel of kantoor.

Vraag een offerte aan

Neem nu contact op voor een gratis offerte voor uw interieurinrichting bij HEBU BVBA in Peer. Wij laten snel iets van ons horen.

Steeds bereikbaar
dankzij onze Flexibiliteit ...

contacteer ons snel !

Contact